Iskreno o osećanjima sa prema bivšem dečku

Tokom sinoćne emisije Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem u jedna od prvih tema bio je odnos između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Voditelj je u pitao Mensura: "Da li je istina, da ti je trebao ozbiljan vremenski period da preboliš ljubav sa Minom?", na šta je zadrugar otkrio da je to istina 💔:

Jeste. Ona kada je otišla od mene, i bila u kontaktu sa mojim drugom. Mi smo toliko bili bliski, da sam ja mislio da se mi nikada nećemo rastaviti. Nisam nikada razmišljaju o kraju, bio sam zaluđen njom! Dobio sam poruku jedne večeri, dva dana nakon našeg raskida, od jedne osobe koja radi sa Matorom. Rekla mi je da je bila pozvana na rođendan, pa da navodno ide sa prijateljima, išla je po nekim taksijima... U jednom trenutku mi je stigao snimak.

Jutros je Mina u Rajskom vrtu progovorila i o svojim osećanjima prema Mensuru, i njihovom odnosu generalno. ✨💖

Ne pati on za mnom. Ja nemam emociju da ja njega volim, imam onu neku emociju koja je bila ovde, koja je ostala više u dobrom sećanju. Postoji neka emocija, zato što sam sada definitivno ubeđena da on mene mnogo više voleo nego ja njega. Ja sam imala odnos i posle njega, u spoljnom svetu, ali uvek kada se pomene njegovo imena, uvek se setim. Kao što je on rekao, mi smo mislili da se mi nikad nećemo razdvojiti. Ne mogu da kažem da ga volim, niti bilo šta. Ali čovek je jednostavno postao ravnodušan. Imala sam jako čudan osećaj kada sam ušla za Novu godinu, nisam znala šta mislim. Sve mi se pobrkalo.
Ja njega kad gledam, vidim da ne sme da me pogleda direktno u oči. On mene gleda samo kad ja ne gledam. Bio mi je potreban period da shvatim da je to sve bilo u rijalitiju. Sa njim bih mogla da budem pravi prijatelj, nikakav odnos jer sam svesna koliko je mene to uništilo, moju porodicu, njega i ljude oko njega. Smatram da je to bila prava, i rijaliti i realna ljubav, ali je trebala da se završi - rekla je Mina.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#ZADRUGA

#Zadruga 5