Kris Rok je komentarisao njih dvoje na još 2 dodele Oskara

Dodelu Oskara je obeležio skandal, kada je Vil Smit udario šakom Krisa Roka. Međutim, većina je pomislila da je reč o izrežiranoj situaciji.

Smit je udario Roka, iznerviran njegovom neukusnom šalom na račun gubitka kose njegove supruge i glumice Džejde, a koja je ostala bez iste zbog alopecije. Kasnije je rekao u govoru da je to napravio ponesen emocijama.

Ipak, ovo nije njihov prvi sukob, niti da je Smit na meti Roka. Njihova istorija seže još od 2026. godine, jer tokom poslednjih 5 godina Rok ne odustaje od zbijanja šala upravo na račun Smita.

Na dodeli Oskara 2016. godine, Kris Rok je u svom govoru dobrodošlice iskoristio ime Džejde Pinket Smit za šalu. Tada je rekao kako je ona odlučila bojkotovati Oskare iz razloga jer njen suprug nije nominovan za ulogu u filmu Put pobednika.

- Džejda se razbesnila i neće doći. Džejdino bojkotovanje Oskara za mene je kao da ja bojkotujem Rijanine gaćice iako nisam pozvan - rekao je tada Rok i nastavio:

- Razbesnila si se. Nije fer jer je Vil odradio odličan posao i nije dobio nominaciju. Isto tako nije fer što je Vilu plaćeno 20 miliona dolara za Divlji zapad. Ove će godine na Oskaru biti malo drugačije. U paketu "tužno sećanje" biće samo crni ljudi koje su ubili policijaci na putu da snime film. Ok, rekao sam to, u redu?

Vil Smit nije hteo da komentariše na ovu temu.

Godine 2018. je Rok ponovno uputio kontroverzni komentar, jer je Vil Smit svojoj bivšoj supruzi Šeri Zampino na društvenim mrežama poželeo srećan rođendan i objavio fotografiju nje i njihovog zajedničkog sina Treja.

Na to je Rok komentarisao:

- Wow. Tvoja supruga uistinu ima puno razumevanja.

Ovogodišnja dodela Oskara je eskalirala. Kris je Džejdinu ćelavu glavu uporedio sa obrijanom glavom Demi Mure u filmu G.I. Jane, Smit je izgubio kontrolu, popeo se na pozornicu i udario šakom u glavu komičara.

Autor: redportal.rs

#Oskar

#Vil Smit

#kris rok