Nakon srčanog udara Danac se vratio fudbalu

Slika danskog fudbalera Kristijana Eriksena koji se u utakmici protiv Finske srušio na teren i gotovo 5 minuta bio mrtav obišla je planetu.

Sada nakon manje od godinu dana od strašnih scena sa terena, Eriksena ponovo gledamo u fudbalskom dresu, a u utorak će upravo od započeti meč i to u prijateljskom susretu Danske i Srbije i to na Parken stadionu gde je doživeo srčani udar.

Selektor reprezentacije Danske Kasper Hjulmand rekao je danas da je zadovoljan uspešnim povratkom na teren fudbalera i da će biti starter u utakmici protiv Srbije.

Eriksen je sinoć igrao za Dansku i postigao gol u porazu od Holandije 2:4 u Amsterdamu. On je postigao gol samo dva minuta pošto je ušao u igru, a aplaudirao mu je čitav stadion u Amsterdamu, čak i sudija.

- Nisam očekivao da će tako brzo biti toliko dobar. Odlično je trčao, dao je ritam igri. Pokazao je smirenost. Uživam gledajući ga kako igra - rekao je Hjulman danskim medijima.

Eriksen je rekao da jedva čeka da istrči na teren.

- Biće izuzetno posebno. Utakmica protiv Holandije je bila samo zagrevanje za utorak, gde ću trčati na terenu na kome se to dogodilo - rekao je Eriksen.

pročitajte još

Eriksen OPERISAN!

Autor: redportal.rs

#Danska

#Kristijan Eriksen

#Srbija

#fudbal