Njihova deca nikada nisu dobila batine

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena ponosni su roditelji sina Stefana i ćerke Tare, kojima su maksimalno posvećeni, o čemu svedoči i dadilja koja je imala priliku da se nađe iza zatvorenih vrata doma porodice Đoković.

Jelena Đoković s vremena na vreme javno govori o vaspitanju dece, a koliko su ona i Novak predani roditelji potvrđuje i činjenica da je dadilja njihovih naslednika istakla da im ona maltene nije ni potrebna, prenosi B92.

Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkrio je takođe, kako se navodi, jednom prilikom izvor blizak porodici Đoković.

- Uz toliku posvećenost deci mi im nismo potrebne - rekla je dadilja jednom prilikom, prenosi Hello.

Jelena Đoković čvrsto se drži pravila i principa koje je kreirala zajedno sa suprugom.

- Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je Jelena na jednom panelu.

Autor: B92.net

#jelena djokovic

#novak djokovic

#porodica