Preplašena devojka ispričala da je manijak izleteo iz dečjeg parkića i da je krenuo za njom.

Nepoznati muškarac napao je juče u ranim jutarnjim satima devojku S. A. (19) i pokušao da je uvuče u mračni haustor u Ulici Radničkih akcija u beogradskom naselju Železnik, najverovatnije u nameri da je siluje!

Na svu sreću, baš u tom trenutku slučajno je naišao taksista Vladimir M. i u poslednjim trenutku je spasao tinejdžerku.

Taksista Vladimir M. u svojoj ispovesti za Kurir opisuje kako je spasao devojku i navodi da bi ponovo uradio isto.

- Vraćao sam se s posla oko 2.15 sati, a onda sam video kako mladić drži devojku za vrat, mislio sam da su u vezi i da imaju neki nesporazum, jer sam se svačega nagledao. Pomislio sam na prvu: "Ajde, šta ja imam tu da se mešam?". Međutim, primetio sam da je stegao tako da se ona paralisala i vidim da ne može da pomera ni ruke, ni noge. Prolazili su pored mojih kola i išli ka mračnom prolazu - kaže taksista:

Vladimir M. dodaje da mu je devojka rekla da mladić nije govorio srpski, nego da joj je pokazao da ćuti kada ju je zgrabio za vrat. On dodaje, da mu je preplašena devojka ispričala da je manijak izleteo iz dečjeg parkića i da je krenuo za njom.

- Ispričala mi je da je čula ubrzane korake, zbog čega se okrenula, a on ju je ščepao za vrat i jako je stegao. Bukvalno joj je zario nokte u meso, tako da nije mogla ni da vrišti. Inače, ona je napadnuta maltene ispred kuće - priča naš sagovornik i opisao je napadača kao mladića od oko 25 godina, sa bradom i sivom duksericom sa kapuljačom.

- Devojka je rekla da joj se čini da on nije pričao srpski. Postoji mogućnost da je u pitanju migrant. Iza naše zgrade iznajmljuju kuću migrantima. Često su tu i svi smo zabrinuti - dodaje Vladimir.

Autor: Kurir.rs

#devojka

#migrant

#taksista