Glumica nije odgledala sve epizode

Gostujući u radio-emisiji kod Endija Kohena, Lisa Kudrou koju je uloga Fibi Bufe proslavila otkrila je neke nove događaje sa snimanja serije Friends. 🎬

Foto: Printscreen YouTube/ Team Coco

Naime, Lisa je otkrila da kao i njenoj koleginici i prijateljici Kortni Koks, ne seća se mnogo stvari koje su se desile tokom 10 godina snimanja.

- Kortni i ja smo na istom brodu, znate. I mi se ne sećamo koje se u sve epizode bile. Ja čak nisam ni odgledala sve epizode - otkrila je Lisa jednom slušaocu.

Ona je otkrila i da je cela glumačka ekipa serije Friends u jednom momentu sela i održala pregovore o platama kako bi se uverili da je svako zadovoljan.

- Jedan od nas, ili dvoje nisu bili zadovoljni, ali nije bila moja ideja. Pomislili su da bi trebalo to da odradimo. Ja sam najmanje zarađivala, tako da je to bilo u moju korist. Dobila sam poziv od Dejvida Švimera koji mi je rekao "Slušaj, treba ovo da odradimo". Moguće da je bila ideja Kortni Koks. Mislim da jeste. Ona je rekla da jeste, ali da je pričala sa Švimerom koji je mene pozvao. Ja sam rekla "Okej, to zvuči stvarno super" - rekla je glumica.

IZVOR: YT / Radio Andy

Autor: redportal.rs

#Fibi Bufe

#Lisa Kudrou

#friends