Biković u emisiji otkrio i svoj nadimak iz mlađih dana. 🎶

Popularni mladi glumac Miloš Biković gostujući u emisiji Amidži šou odgovarao je na leksikonska pitanja koja mu je postavljao voditelj Ognjen Amidžić. Tom prilikom je priznao u koju srpsku pevačicu je bio zaljubljen, koji mu je nadimak, ali i da je prvu simpatiju imao u obdaništu i zvala se Kristina.

Bikovićevo prvo pitanje u leksikonu je bilo: Ime, prezime i nadimak? Otkrio je da nema nadimak, ali da su ga zvali Biftek. Ovaj nadimak je dobio kada se preselio na Karaburmu 1995. godine. 

- Gilty pleasure mi je da prevodim naše pesme na engleski, na primer "rade crvi u krvi i ritam te mrvi". Jednom sam otišao na neku audiciju kad sam bio klinac za neki projekat i tražili mi da otpevam nešto i onda sam otpevao: "U očima krijem bes, grudima zemljotres, u zemlju bih propao samo kad bih mogao, aaaa" - odgovorio je Miloš na pitanje koja mu je gilty pleasure pesma.

IZVOR: YT / Grand Production

- Kao mlad ložio si na koju damu sa domaće javne scene? - glasilo je Ognjenovo pitanje za glumca.

- Na Ejpril O Nil. To mi je bila prva fantazija, kad sam bio klinac. Imala je onaj žuti kombinezon. Sa domaće javne scene sam se ložio na Kseniju Pajčin - otkrio je Miloš Biković u emisiji Amidži šou.

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: redportal.rs

#Ami G

#mile kitić

#miloš biković

#ognjen amidžić

#pevačica