Majka devojke rekla je da je dečko njene ćerke primio poruku od nje, ali da poruka "nije zvučala kao da je od nje".

Telo devojke iz Ohaja koja je nestala prošlog jula pronađeno je ispod gomile odeće na terasi stana u Klivlendu.

Nestanak Odreone Barns (19) prijavljen je u julu 2021. a njeno telo je otkrila čistačica koja je pomerila gomilu odeće i našla telo u četvrtak, rekla je policija za WJW, prenosi Independent.

Policija je dodala za WOIO da je osoba koja je ranije živela u tom stanu iseljena sredinom marta. Uzrok smrti tek treba da bude objavljen, a vlasti nisu otkrile koliko dugo se smatra da je devojka mrtva.

Poslednji put je viđena 30. jula 2021. godine, a sa porodicom je razgovarala telefonom tog popodneva. Detektiv Gregori Kari rekao je da su "vojni regruti pokupili Barnsovu u kući njenog dečka i kasnije su je ostavili na istom mestu", ali da je nejasno da li je ušla u kuću ili je otišla negde drugde, piše je WOIO.

Majka devojke rekla je da je dečko njene ćerke primio poruku od nje, ali da poruka "nije zvučala kao da je od nje". To je bio poslednji put da je Barnsova bila u kontaktu sa bilo kim.

Kari je za 19 News rekao da je pokušao da ispita dečka Barnsove, ali da nije uspeo. Njeno telo je pronađeno u istom kraju gde je poslednji put viđena.

Autor: redportal.rs

#dečko

#nestanak devojke

#odeća

#telo

#terasa