206 centimetara i isto toliko problema, bar ako joj je verovati

Visina je nešto što je relativno česta tema razmišljanja mnogih od nas, budući da najveći deo nas želi koji centimetar više. Ipak, povremeno se pojavi i neko ko ima drugačiju vrstu problema kada je ova karakteristika u pitanju. 😉

Kao primer za ovu tvrdnju se može nazvati ruska manekenka Ekatarina Viktorovna Lisina, inače zvanično najviša manekenka na svetu. Verovali ili ne, ali ova dugonoga lepotica od glave do pete ima - 206 centimetara. Ako vam je teško da zamislite koliko je to, podsetićemo vas da je Vlade Divac, jedan od naših najviših košarkaša ikad, visok 216 cm. 😬 Dakle, tek 10 više od nje. 😱

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Lisina (@ekaterina_lisina15)

IZVOR: IG / @ekaterina_lisina15

Iako je njen status najviše manekenke i foto-modela potvrdila i Ginisova knjiga rekorda, Ekatarina kaže da joj njene duge noge (132 cm! 😲) i upečatljivost ne daju uvek pozitivnu pažnju. Naime, u nedavnom podkastu kod Aleksis Teksas ona je otvorila dušu govoreći o problemima sa kojima se susreće.

- Znate one situacije kada vam se svidi niži momak, ali koji je dosta niži od vas, ili čak kad vam se svidi visok momak, ali vas ne želi jer ste previsoki za njegove standarde? - požalila se ona.

Ipak, nasuprot onome što bi možda većina očekivala, Lisina kaže da nije neophodno da njen dečko bude iste visine ili viši od nje.

- Prihvatljivi su mi svi muškarci koji imaju više od 170 centimetara - naglašava ona.

Ona je dodala da nikada nije izlazila sa momcima koji su niži od toga, jer bi onda razlika ipak bila prevelika, ali da u vezi nije najbitnija visina, već neke druge stvari.

- Po meni, moj partner bi defintiivno trebalo da se brine o meni, da mi poklanja pažnju da ukoliko je u mogućnosti, da mi pruža finansijsku podršku. ipak, najbitnija stvar je hemija, odnosno duhovna veza koju možemo da razvijemo zajedno. Ako toga nema, ne vredi ništa i ako mi se neko fizički svideo - objasnila je ona.

Ekatarina inače, iako Ruskinja (ona je inače bila i u ruskom olimpijskom timu 2008, s kojim je osvojila bronzanu medalju 🥉), već neko vreme živi i radi u Los Anđelesu, tako da ako budete tamo boravili a imate više od 170 centimetara - probajte 😉. Nikad se ne zna na kom su duhovnom nivou visoki ljudi svakako. 😄

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Lisina (@ekaterina_lisina15)

IZVOR: IG / @ekaterina_lisina15

Autor: redportal.rs

#Ekatarina Lisina

#najviša manekenka na svetu

#ne može da nađe dečka