Naša najbolja atletičarka takmičiće se pred beogradskom publikom

Od 18. do 20. marta Beograd će biti domaćin Svetskog prvenstva u atletici, a naša najbolja atletičarka Ivana Vuleta predstaviće se domaćoj publici u Štark areni. 🏃🏻‍♀️

Ona je pred početak dvoranskog prvenstva podelila svoja očekivanja:

- Razmišljala sam o 2017. poslednjih dana pred SP. Nadam se da ću odbraniti titulu pred svojim narodom. Mislim da sam sposobna da izvedem slične skokove. Ne želim ništa da obećavam, ali sam spremna i želim da iskoristim tu energiju - rekla je Ivana.

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Ona se osvrnula i na Olimpijske igre u Tokiju prošle godine i planove koje ima.

- Da su se ostvarili planovi iz Tokija, želela sam da završim karijeru kao olimpijski šampion. Ali nije ispalo kako smo planirali. Ali nemam više 25-26 godina, ima 31, mnogo se stvari promenilo. I dalje sam u sportu. Mislim da nisam ostvarila maksimum i to je jedini razlog zašto sam ovde. Sve što radim je zbog ljubavi. Ne želim da se to završi bez nekog pravog osećaja - rekla je srpska atletičarka, a zatim dodala:

- Volim jaku konkurenciju, u tim trenucima možeš da ostvariš bolje rezultate. Nema najveće konkurentkinje, ali tu su neke od najboljih skakakčica sveta. Ja verujem u sebe, cilj je da odbranim titulu.

Autor: B92.net / redportal.rs

#atletika

#ivana spanovic

#svetsko prvenstvo