Na ovaj način će fondacija ponuditi priliku učesnicima da trčanjem prikupe sredstva čiji je cilj da pomogne deci uzrasta od 3 do 6 godina

Fondacija Novak Đoković je postala srebrni partner zvaničnog dobrotvornog programa dvadesetog Milanskog maratona, koji će biti održan 3. aprila, saopštili su iz fondacije.

Na ovaj način će fondacija ponuditi priliku učesnicima da trčanjem prikupe sredstva namenjena novom programu Feel to Heal, čiji je cilj da pomogne deci uzrasta od 3 do 6 godina da savladaju veštine prepoznavanja, imenovanja i upravljanja emocijama neophodnim za njihov dalji rast i razvoj.

Milanski maraton je u svom prethodnom izdanju uveo opciju Run Anywhere koja učesnicima ove godine dozvoljava da, pored trčanja maratona na ulicama Milana, to isto rade bilo gde širom sveta tako što se njihov napredak prati putem GPS aplikacije.

Na ovaj način, učesnicima će biti omogućeno da, formiranjem četvoročlanih timova sa kotizacijom od 200 evra po timu, zapravo daju svoj doprinos humanitarnom fondu maratona trčanjem uživo u gradu-domaćinu, ali i u bilo kom drugom delu sveta.

Istina, pod uslovom da raspolažu stabilnom internet vezom. 😄

Oni koji nisu u mogućnosti da trče tog dana a da žele da doprinesu humanitarnoj misiji Fondacije, svoju donaciju će moći da proslede preko Rete del Dono platforme ili zvanične stranice Novak Đoković Fondacije za prikupljanje sredstava.

Autor: redportal.rs

#Feel to Heal

#Fondacija Novak Đoković

#Milanski maraton

#Run Anywhere