Kombinacije namenjene toploj sezoni pred nama sadrže pregršt zanimljivih detalja! 💖

Vodeći multibrend koncept zakoračio je u novu sezonu impresivnom modnom pričom, kojom obeležava 15 godina postojanja na regionalnoj modnoj sceni.

Najnovija kampanja, snimljena za kolekciju proleće/leto 2022, vodi nas na jug Španije gde su među kulisama očaravajućeg kompleksa La Muralla Roja nastale fotografije koje navode na maštanje o večnom letu.

Kampanja pod nazivom Step Up dočarava sve ono što Fashion&Friends jeste - stilsku hrabrost, izlazak iz zone komfora i slobodu koja nije ograničena vremenom, mestom ili stanjem uma.

Foto: FASHION&FRIENDS

Stajling koketira sa retro estetikom devedesetih, ali i party glamurom. Prikazan je  zanimljivi miks dnevnih, večernjih i sportskih komada, među kojima dominira stonewashed denim, haljine u mini i midi dužinama, uvek aktuelne chino pantalone, kao i košulje čistih linija.  

Outfiti se poigravaju slojevitošću i teksturama, a razigrani krojevi, te jarke i pastelne boje savršeno dočaravaju mediteranski temperament i lakoću življenja. 

Foto: FASHION&FRIENDS

Kombinacije namenjene toploj sezoni pred nama sadrže pregršt zanimljivih detalja, od trendi sandala, preko svilenih marama sa printom, oversize sunčanih naočara i torbica u vibrantnim nijansama.

Fotografije potpisuje talentovani modni fotograf Marko Vulević, stajlinge Jelena Milovanović za Vis à Vis, frizuru i šminku Aleksandar Đikić, a ispred objektiva našli su modeli Nicole Mayer, Luis Calandriello i Neven Stanišić.

Foto: FASHION&FRIENDS

Kampanja je zaokružena fashion videom u režiji Nemanje Novakovića, koji predstavlja čarobnu sinergiju boja, detalja i raskošnih kolekcija.

IZVOR: YT / FASHION&FRIENDS

Autor: Redportal.rs

#MODA

#ROĐENDAN

#kolekcija