Muškarac bez znakova života pronađen ispod podvožnjaka

Kako prenosi portal Blic, srpski državljanin pronađen je mrtav pre dva dana ispod jednog podvožnjaka u Milanu nakon što je policiji u jutarnjim časovima prijavljeno da se u tunelu nalazi čovek koji ne daje znakove života.

Kako prenose italijanski mediji:

Policijske ekipe izašle su na teren sa mrtvozovnikom, kako bi se utvrdilo kako je došlo do smrti starijeg muškarca, za koga se pretpostavlja da je bio beskućnik. Prvi nalazi ukazuju na to da je do smrti došlo prirodnim putem, ali se ne isključuju ni druge mogućnosti.

Tunel u kome je otkriveno telo se i pre pominjao kao mesto za okupljanje beskućnika. Italijanska policija pokrenula je akciju koja je imala za cilj da se iz tunela uklone svi beskućnici koji su tu noćili, posebno tokom zimskog perioda. Kako je ispričala jedna sugrađanka koja je bila svedok racije policije:

Policija je tada upala u taj prolaz i na silu oterala sve prosjake, a da bi ih sprečila da ponovo dođu da noće tu, popalili su sve improvizovane šatore i svu njihovu odeću, ćebad i dušeke. Spalili su tim nesrećnim ljudima sve što su imali.

Ona je takođe istakla da su se tada mnogi stanovnici Milana usprotivili odluci državnih organa i da su svi bili za to da se pomogne nesrećnim ljudima koji nisu imali gde da odu.

Ova akcija policije završena je neuspešno jer su se u roku od mesec dana svi beskućnici vratili nazad u tunel koji im je bio jedino utočište.

Autor: blic.rs

#Milano

#Srpski državljanin

#beskućnik

#beživotno telo

#podvožnjak

#prirodna smrt