Povratak u novu normalnost

Skoro 3 godine Veliki prezir nije održao koncert u Beogradu, ali zato će ekskluzivnim nastupom u Anti shop eelektropioniru 19. marta da isprati onlajn izdanja velike muzičke regionalne Kontakt konferencije i da najavi novi, 6. Kontakt, koji će se konačno održati uživo - koncertom uživo! 🎶🎶🎶

Foto: Redportal.rs/Dunja Dopsaj

Povratak u novu normalnost je lajtmotiv Kontakt konferencije, a simbolično ga najavljuje Veliki prezir povratkom na binu sa koje je predugo izostao.

Veče pre, u petak, 18. marta, takođe u Anti shop elektropioniru, u Cetinjskoj 15, očekuje se i koncert grupe Navy ne obećava 🎵🎵🎵.

Grupa Navy ne obećava kaže da je "vaš drugi omiljeni bend". Kažu i to da ovih dana možemo da očekujemo izlazak njihovog novog albuma. 

Foto: Redportal.rs/Promo

Bekstvo iz BGa naziv je novog izdanja, koje će premijerno uživo predstaviti na koncertu u Anti shop elektropioniru u petak, 18. marta.

Gosti na koncertu zagrevanja za Kontakt 2022. biće Sara Džesika Panker.

Koncerti su najavljeni za 21 č, a #Kontakt2022 se, kao i sva prethodna izdanja, organizuje uz podršku organizacije Sokoj.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu - Kontakt konferencija - održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće Kontakt konferencija, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022. biće podeljen u 3 programske celine:

📍 tribine i paneli;

📍 izložbe i radionice;

📍 muzički deo programa (koncerti).

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs. 

Autor: redportal.rs

#Kontakt

#Kontakt konferencija

#Povratak u novu normalnost

#konferencija