Oglasila se porodica

Bivši golman Partizana Mladen Božović pronađen je sa nekoliko prostrelnih rana posle pokušaja samoubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, pucao je sebi dva puta u grudi i jednom u butinu i u teškom je stanju odnet u bolnicu.

Pojedini mediji prenose da je bivši čuvar mreže crno-belih navodno već duže vreme imao psihičkih problema.

Ovim povodom oglasila se porodica:

- S potpunim razumijevanjem za vašu brigu o Mladenovom trenutnom stanju, najljubaznije vas molimo da nam u ovim, nimalo laganim trenucima, date privatnost da u krugu porodice pokušamo prevazići ovu tešku i stresnu situaciju. Mladen se nalazi u KBC Crne Gore, gdje će mu biti ukazana adekvatna medicinska pomoć, i nalazi se van životne opasnosti. Zamolili bismo vas da ne objavljujete podatke da je u teškom stanju, jer te informacije nisu tačne, a nama kao porodici stvaraju ogromni pritisak i tugu. Hvala na razumijevanju. Porodica Božović - naveli su iz porodice ovog golmana.

Božović je i pre nekoliko meseci digao ruku na sebe, pokušavao je da se ubije, a sada je pucao sebi u grudi iz lovačke puške. Sve se desilo ispred njegove kuće u Podgorici. Golman je popio veću količinu tableta, a potom uzeo pušku i pucao u sebe, prenosi Kurir.

Navodno je Božović bio u dugovima, koji, kako navodi izvor, nisu bili nerešiv problem. Takođe, golman, koji je prvi deo sezone proveo u Zeti, fizički je nedavno napao suprugu i naneo joj telesne povrede.

Božović je u Humsku je došao iz podgoričke Budućnosti u januaru 2008. godine. Za Partizan je branio od 2008. do 2010. godine.

Autor: redportal.rs

#golman

#mladen bozovic

#partizan

#pokusaj samoubistva