Elemental, Obojeni program, Nikola Vranjković, Branka Parlić i Nataša Penezić, Rebel Star i Bohemija na više lokacija u Beogradu

Kontakt konferencija, najveći događaj profesionalaca muzičke industrije, održaće se od 24. do 26. marta na više lokacija u Beogradu, a poznat je i program glavnog muzičkog dela konferencije 🎶🎶🎶.

Prve večeri Kontakta 2022, 24. marta, u Zadužbini Ilije M. Kolarca, nastupiće pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić. Na programu koncerta Pavana and more biće dela za 2 klavira i za klavir solo Stiva Martlanda, Gevina Brajersa, Meredit Monk, Dragoljuba Ilića Ilketa, Vilijama Dakvorta i Filipa Glasa. Branka Parlić je 2020. godine dobila značajno priznanje Global Music Awards: Silver Medal Winner - Outstanding Achievement za ploču INITIÉS 2017! I to je samo jedna u nizu potvrda njenog višedecenijskoh uspeha. Ulaznice za koncert PAVANA AND MORE - muzika za solo i dva klavira dostupne su na blagajni Zadužbine Ilije M. Kolarca. Koncert počinje u 21 č 🎹🎵.

Foto: Redportal.rs/Kontakt konferencija

Iste večeri, u Anti shop elektropioniru u Cetinjskoj 15, u četvrtak, 24. marta, koncert će odrati Nikola Vranjković. Iako poslednjih godina osvaja velike koncertne dvorane, ne odustaje od intimnog klupskog iskustva koje publika uvek posebno ceni 🤩. Baš takvo pružiće publici Kontakt konferencije. Koncert počinje u 20 č.

Foto: Redportal.rs/Kontakt konferencija

Takođe u Anti shop elektropioniru u subotu, 25. marta, sa početkom u 21 č, desiće se ekskluzivni klupski nastup Obojenog programa 🎵🎶. 

Foto: Redportal.rs/Kontakt konferencija

Poslednje veče #Kontakt2022 konferencije u krugu Cetinjske, u Anti shop elektropioniruRebel Star i Bohemija sviraju prvi zajednički koncert i predstavljaju fantastične albume objavljene krajem prošle godine - Početak i kraj i Putujemo 😎. Koncert počinje u 21 č.

Foto: Redportal.rs/Kontakt konferencija

A posle duže koncertne pauze kada je Beograd u pitanju, nastupom u Domu omladine Beograda, takođe 26. marta, Elemental će zaokružiti ovogodišnju  koncertnu #Kontakt2022 priču -  u raspoloženju i sa porukom koju nosi njihov aktuelni singl Dvojka:

Snaga je u broju, ispletena nit je dulja kada letimo u roju, neće odnijet nas oluja...

Oteraće sve oluje miljenici beogradske publike 26. marta 🎶🥰. Koncert počinje u 21 č.

Foto: Redportal.rs/Kontakt konferencija

Kontakt konferenciju organizuju producentska kuća Kontakt konferencija, promoterska kuća Odličan Hrčak i Centar beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022. biće podeljen u 3 programske celine:

📝 tribine i paneli;

☝🏻 izložbe i radionice;

🎵 muzički deo programa (koncerti).

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.

Autor: redportal.rs

#Kontakt konferencija

#Muzika

#koncerti