Ulaz na sajam je besplatan

Najveći Sajam obrazovanja u inostranstvu održaće se 5. marta u hotelu Metropol, od 10 do 17 časova.

Već petu godinu za redom Ino Edukacija, najveći regionalni centar za školovanje u inostranstvu, organizuje sajam posvećen školovanju u inostranstvu i stipendijama, ne samo za fakultete, već i za srednje škole i škole jezika.

Ukoliko posetite hotel Metropol 5. marta u periodu od 10 do 17 č. možete saznati sve što vas zanima o studijama u inostranstvu, upoznati se sa različitim programima koje će vam predstaviti Ino Edukacija u saradnji sa 50 univerziteta iz celog sveta, dobićete informacije i o dostupnim stipendijama, a posetiocima će biti omogućeni i specijalni sajamski popusti.

Foto: Sajam obrazovanja/Sajam obrazovanja

Study Abroad. Fair 2022 spring edition namenjen je srednjoškolcima, studentima i roditeljima i na njemu će se predstaviti srednje škole iz inostranstva, srednjoškolske razmene u Americi, škole jezika i fakulteti iz inostranstva, kroz svoje štandove u velikoj sali hotela Metropol. Na licu mesta od predstavnika različitih obrazovanih institucija iz inostranstva posetioci će moći da pitaju sve što ih zanima i saznaju koje programe i stipendije nude, te da svako pronađe tip programa koji mu najbolje odgovara.

Čekaju vas univerziteti iz Austrije, Amerike, Italije, Engleske, Nemačke, Francuske, Slovenije, Grčke, Holandije, Španije, Švajcarske… Još uvek nije kasno da pronađete idealan fakultet za upis 2022 ili letnji kurs jezika i promenite svoj život u potpunosti.

Pored štandova u velikoj sali, posetioci će moći i da učestvuju na konferenciji koja će se odvijati u dve sale. U Study in Italia Paviljonu biće prezentacije i paneli fokusirane na Italiju i okolne države, a u INO Paviljonu biće prezentacije sa širim aspektom na ceo svet. Da biste prisustvovali prezentacijama nije potrebna dodatna registracija, dovoljna je jednom za Study Abroad. Fair spring edition.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je neophodna registracija, koju možete izvršiti na ovom linku.

Autor: redportal.rs

#Sajam

#metropol

#obrazovanje