Emanuelova majka bila zgranuta kada je saznala da joj je sin otišao na drugi kraj Brazila

Ovih dana se u jednoj brazilskoj porodici Markez iz grada Manaus dešavala prava drama. Naime, ove subote žena po imenu Danijel Markez je zgranuta shvatila da je njen sin Emanuel prosto nestao, iako se bukvalno vratila da još malo odspava.

- Probudila sam se oko pola 6 ujutru te subote, otišla do njegove sobe da vidim da li je sve u redu, i videla sam da spava. Vratila sam se nazad u krevet, probudila se oko pola 8, i tad sam shvatila da više nije tu - rekla je Danijel za medije.

Foto: LADBible/ladbible.com

Naravno, o nestanku dečaka je odmah obaveštena policija, a briga je trajala do večeri, kad je dobila obaveštenje da je mali Emanuel dobro i da se nalazi u gradu Gvarulhosu. To možda ne bi bilo toliko iznenađujuće, da se grad u kojem je pronađen ne nalazi 2.700 kilometara od njihovog, u saveznoj državi Sao Paolo. 😲

Kako se ispostavilo, dečak je izašao iz kuće, otišao niz ulicu, nekako stigao do lokalnom aerodroma, uvukao se u jedan od aviona, i odleteo na drugi kraj zemlje. 🛫 Kako je uspeo da prođe obezbeđenje aerodroma, razno osoblje, da uđe u avion i odleti, i to bez ikakvih dokumenata, još uvek se ne zna, ali izgleda da će oko toga neko da ima problema 😆, budući da se na lokalnom aerodromu sprovodi detaljna istraga o tome.

Što se tiče dečaka, utvrđeno je da ne trpi nasilje, niti porodica iz koje je ima ikakve ranije prijave za nasilje. Upitan zašto je to uradio, odgovorio je da mu je bilo dosadno a da je hteo da se vidi sa rođacima iz Sao Paola koje voli. 😂

Dosada stvarno tera ljude da čine gluposti i inače, zar ne?

Autor: redportal.rs

#2700 kilometara daleko

#Brazil

#Emanuel Markez de Oliveira

#dečak nestao