Živopisne boje unele posebno očaravajuće note

Iako je sezona 2022. drugačija od prethodnih, zapravo su živopisne boje unele posebno očaravajuće note u komade koje ćemo nositi i ove godine

5 HIT BOJA SU:

RUŽIČASTA - Ova razigrana boja prati nas već neko vreme a sigurno je da će se ružičasta zadržati tokom cele sezone. Ružičasta dolazi u raznim nijansama, a hit su sve, od neonskih pa do pastelnih.

ZELENA - Savršena za kombinovanje, zelena boja donosi svežinu i svestranost. Zelena će se odlično slagati s neutralnim bojama, nežnim pastelnim nijansama ali i jarkim bojama poput narančaste ili žute.  

NARANDŽASTA - Ova boja je hit već nekoliko sezona i ponovo privlači pažnju na ovogodišnjim kolekcijama. Bez obzira da li odlučite da je nositr od glave do pete ili samo kroz detalje, narančasta će vladati i ove sezone.

ŽUTA - Raskošna i vibrantna paleta žute boje donosi nam nekoliko novih hit nijansi od nežno žute pa sve do neonsko žute. Da će ova upečatljiva boja zaokruživati ​​prolećne ponude, pokazali su nam brojni dizajneri.

PLAVA - Plava boja i dalje vlada modnim pistama. Usudili bismo se reći - ne postoji nijedna druga boja koja je tako osnovna, a opet tako puna iznenađenja. Plava u kombinaciji sa nekom od drugih vibrantnih boja pun je pogodak.

Autor: Večernji.hr

#MODA

#boja

#haljine