Mnogooooo drameeee 😶

Ukoliko niste odgledali poslednju epizodu popularne serije Euphoria, predlažemo da ovaj tekstić preskočite. 📺😏

Sinoć je prikazana poslednje epizoda 2. sezone i bilo je mnogooo drame. 😳

Publika je sinoć morala da se oprosti od jednog od najdražih likova u ovoj seriji. 😥 U finalnoj epizodi Fez se priprema da ide na Leksinu predstavu kada ugleda Kastera i Fej kako pucaju jedan u drugog. Kaster tada otkriva da su pronašlu Musovo telo. Nakon kratke rasprave, Eštrej ponovo staje u Fezovu zaštitu i nožem ubija Kastera. Razmišljajući o tome da neko može sluša preko Kasterovog telefona, Fez stavlja ruku na njegova usta.

View this post on Instagram

A post shared by euphoria (@euphoria)

IZVOR: IG / @euphoria

Fez se nudi da preuzme krivicu za njegovu smrt jer zna da je policija na putu. Međutim, Eš ostaje i udara svog brata po glavi, i zaključava se u kupatilo. Policija upada u kuću i pronalazi Feza na podu koji ih moli da ne pucaju i da se u kupatilu nalazi dete. Policija eksplozijom otvara vrata, počinje da puca i pogađa Feza. Policija potom nastavlja da puca u Eša, dok Fez krvari na podu ležeći i moleći brata da izađe. 😶😶

Nekoliko sekundi situacija se stišava, policajac otvara vrata i govori da je Eš na podu, ali da se folira. Eš seda i puca u policajca koji stoji direktno ispred njega. Potom, Eš podiže pogled i posmatra kako mu je laser drugog policajca uperen direktno u čelo.

Fez tada čuje poslednji pucanj i shvata da je Eš mrtav.

View this post on Instagram

A post shared by euphoria (@euphoria)

IZVOR: IG / @euphoria

Autor: redportal.rs

#Euphoria

#Fez

#serija