Poznato vreme i lokacije okupljanja

Demokatski front najavio je da će večeras blokirati saobraćaj na više punktova širom zemlje da bi, kako kaže, odbranio izbornu volju građana iskazanu 30. avgusta 2020. godine i da "ne bi dozvolio povratak DPS Mila Ðukanovića na vlast".

Blokade će biti u naselju Zlatica, kod kružnog toka na Cetinjskom putu, u Zeti, u Radanovićima, na Ribarevinama...

Blokade počinju u 18.30 sati, a kako je juče najavljeno, trajaće sat i po vremena.

Portalu podgoričkog Dana je iz izvora DF-a rečeno da će u Nikšiću blokada biti između dva skvera kod Boksita, u Beranama u naselju Rudeš, na Ribarevinama, a u Pljevljima na samom ulazu u grad.

Blokada će na Žabljaku biti u centru, u Herceg Novom takođe, kao i u Radanovićima i Kolašinu.

DF Budva se oglasio sinoć saopštenjem i pozivom svim građanima da danas učestvuju u blokadi saobraćaja na kružnom toku kod hotela Skver.

Oglasio se i DF Bar sa najavom da će blokirati put nakon skretanja ka tunelu Sozina.

- Imajući u vidu da je na sceni prekrajanje izborne volje građana iz avgusta 2020. godine, i da je na pomolu nezapamćena izdaja naše slobode gde se DPS-u kroz manjinsku vladu daje prilika da se vrati u izvršnu vlast, pozivamo sve one koji su svojim glasom doprinijeli da se ta politička grupacija posle skoro tri decenije razvlasti na izborima održanim u avgustu 2020. godine, da nam se pridruže u velikoj akciji u kojoj ćemo poslati poruku onima koji glasove građana žele da zloupotrebe i poklone ih DPS-u - saopšteno je iz Demokratskog fronta u Baru.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#Crna Gora

#Demokratski Front

#blokade