Već 20 godina imam kancer. Usred pandemije pojavio mi se maligni tumor na desnom obrazu, koji je otklonjen aprila 2021.

Eva Ras, velika diva naše kinematografije, i dalje glumi i piše. U intervjuu je otkrila da danas glumi starice i čudne bakice i da joj se to sviđa. Ni bolest joj ne semta da radi ono što voli i kaže što misli.

Ona je prokomentarisala i izjavu Tanje Bošković da su "bore lepe, milina jedna".

- Nema lepih bora. U mojim borama nisu ni moje ljubavi, ni njihove smrti, u mojim borama su opomene da ću i ja umreti koliko god da sam dugovečna, da sam pri kraju puta. Ne volim ni jednu jedinu svoju boru, ali nema pomade koja može da ih izbriše. Lažu u literaturi, ženskim časopisima, u živim emisijama izgovaraju besmislice da je starost lepa. Nije, meni mozak još nije popijen i sećam se svoje lepote, a kad se pogledam u ogledalo, nema ni traga od nje.

Nikada nisam planirala da imam 81 godinu i 47 dana, koji su me sustigli na ovaj dan 16. februar 2022, i nikada nisam želela da ličim na zarozanu pitu krompirušu. Ali ličim. I moram da živim sa svim borama, ali neću da lažem da mi to prija i da sam oduševljena. Niko to ne može da promeni. Živim uprkos starosti i još uvek volim što sam živa i da gledam čudesa koje je bog stvorio - izjavila je glumica za magazin Lena, Kurir.

- Već 20 godina imam kancer. Sa takvim zdravstvenim problemima nisam ni pomišljala na tako nešto. Bilo je važno ostati u životu, da pišem romane o onima koji nisu bili dugog veka i koje sam obožavala, obožavam i obožavaću dok ne umrem. Usred pandemije pojavio mi se maligni tumor na desnom obrazu, koji je otklonjen aprila 2021, a nekoliko dana kasnije počelo je snimanje druge sezone serije genijalnog Siniše Pavića Junaci našeg doba, koja se baš ovih dana premijerno prikazuje. E, tu možete da me vidite sa svim otocima i modricama.

Autor: redportal.rs

#Eva Ras

#bore

#izgled