Alegri opet kritikuje

Kako prenosi portal Mondo, Vlahovićev gol protiv Sausola je zaveden kao autogol, pa se sada još više priča o statistici od njegovog dolaska u redove Stare dame.

Nije bilo pobednika u derbiju u Torinu, a čini se da Masimilijano Alegri može da bude još nezadovoljniji. Juventus je propustio šansu da savlada Torino (1:1) i tako napravi možda dodatnu pometnju u vrhu tabele, međutim njegovi napadači se nisu proslavili protiv odlične odbrane lokalnog rivala.

I ovoga puta Alegri se odlučio da igra sa Dibalom, Moratom i Vlahovićem u napadu, ali su bili sve vreme utakmice odsečeni tako da je jedini gol postigao štoper Matijas de Liht. Odmah nakon utakmice usledile su kritike.

Vlahović je skoro ceo meč proveo 40 metara od gola, okrenut leđima pa su italijanski mediji odmah krenuli da kritikuju do sada najskupljeg igrača ikada kupljenog u zimskom roku u Italiji. Znao je Alegri da će to biti prva tema pa je došao spreman sa govorom o srpskom napadaču:

Imao je problema zato što je veoma dobar igrač, ima još dosta da uči. Kao i što drugi imaju da uče. Morao je da ceo meč da vuče Bremera po terenu i da mu ne dopusti da bude glavni. Njihov štoper je veoma jak na lopti u duelima, a mnogo slabiji kada menja poziciju zbog napadača

Alegri je ponovo blago kritikovao Vlahovića, ali čini se da sada ima više razumevanja za njega i pored toga što nije postigao gol već tri utakmice:

Hajde da ne zaboravimo da dolazi iz tima koji je imao vrlo dobru sezonu, ali je igrao meč nedeljno... Morate da napredujete, morate da se prilagodite tome inače fizički nećete moći da igrate na svaka tri dana.
pročitajte još

ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ

Autor: mondo.rs

#GOl

#Italija

#Stara dama

#Torino

#fudbal

#juventus

#kritike

#serija a

#vlahović