Šaban Šaulić i njegov kolega Mirsad Kerić poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. februara 2019. u Biefeldu, u Nemačkoj, kada su se vraćali sa nastupa.

Na trogodišnjem pomenu Šabanu Šauliću na Novom groblu u Beogradu došlo do nezgode, kada je na njegovom grobu buknuo požar.

Zbog brojnih upaljenih sveća i cigareta na grobu pokojnog pevača, venci su u jednom trenutku počeli da gore, a odmah je reagovala Šabanova ćerka Sanela, koja je plamen polila vodom, u nameri da zaustavi vatru. Vatra je, međutim, još više buknula, pa su i drugi pritekli u pomoć, te je sve zaustavljeno na vreme.

Pomenu inače prisustvuje Šabanova udovica Goca, ćerke Sanela i Ilda, dok sin Mihajlo odsustvuje, jer nije u zemlji. Tu su i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Zoran Pejić Peja, Hasan Dudić, Saša Matić, Damir Handanović i drugi...

Šaban Šaulić i njegov kolega Mirsad Kerić poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tačno tri godine, 17. februara 2019. u Biefeldu, u Nemačkoj, kada su se vraćali sa nastupa. 

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Pink.rs

#grob

#pozar

#saban saulic