Rafin portparol radio sa Đokovićem

kako prenosi portal Mondo, Rafael Nadal je čovek koji gotovo nikada nije upadao u neprilike zbog izjava nakon meča, ili poteza koji se dogode van terena, a zasluge za to pripadaju njegovom portparolu Benitu Bernardezu-Barbardiju.

On već 16 godina brine o imidžu Nadala, iako uopšte nije iz marketinške branše, a zanimljivo je da je jedno vreme sarađivao i sa Novakom đokovićem. Rastali su se pred meteorski uspon srpskog tenisera - tada je ostavio jedan savet Đokovići za koji gaže da ga je poslušao:

Kada sam predstao da sarađujem sa Đokovićem 2011. godine, moj jedini savet koji sam mu dao je da se drži rivalstva sa Nadalom na terenu. Mislim da me je poslušao jer se njih dvojica odlično slažu, a nadam se da se situacija nije promenila posle Australije.

Poznato je da su Nadal i Đoković imali razmirice uoči 2011. godine, kada je Đoković iz zabave imitirao svog kolegu, a to mu je Španac jedini od svih zamerio. Često je to pominjao, u međuvremenu je palo u zaborav i u fokus su ušli samo rezultati, ali su se strasti ponovo rasplamsale nakon Austalian opena.

U više navrata Nadal je odbio da pruži podršku Đokoviću, dok se borio da igra na AO, što i nije iznenađenje jer Nadal uspeo zbog njegovog odsustva da dođe do svog rekordnog grend slema.

Čini se da i sada portparol znao da stvari nisu idealne, pa je preventivno reagovao:

Istina je da se Nadal i Federer redovno čuju preko poruka. I to je sve. Uveravam vas da su sva trojica sjajni ljudi...

Đoković se vraća na teren 21. februara u Dubaiju, a nakon toga ga čeka Indian Vels. Nije za sada potvrđeno da li će imati dozvolu da učestvuje u turniru u SAD, ali ako bude igrao tamo će ga čekati upravo Nadal.

Autor: mondo.rs

#Joker

#Novak Đoković

#Portaprol

#Rafael Nadal

#Svih

#najbolji

#nole

#tenis

#vremena

#đoković