Keri je osuđen na doživotnu kaznu zatvora

Zdravstveni radnik u Engleskoj osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog silovanja 99-godišnje štićenice u staračkom domu.

Njena porodica je sve to bespomoćno posmatrala kroz skrivenu kameru. Filip Keri (48) priznao je da je napao žrtvu u staračkom domu u Blekpulu u Lankaširu. On je uhvaćen nakon što je porodica 99-godišnje žene postavila skrivenu kameru u njenu sobu i snimila njegovo uznemiravanje, piše Dejli mejl.

Keri je osuđen na doživotnu kaznu zatvora sa minimalnom kaznom od 10 godina. Tužioci su tokom suđenja rekli da je porodica starice bila zabrinuta kada se njeno ponašanje naglo promenilo. Nije dozvoljavala fizički kontakt i molila je rodbinu da je ne ostavlja kod kuće jer bi je neko povredio.

Porodica je tada postavila skrivenu kameru u njenu sobu kako bi pokušala da sazna šta se tačno dešava. Na njihov užas, videli su kako Keri ulazi u sobu i siluje staricu. Odmah su pozvali policiju koja ga je uhapsila. Keri je priznao krivicu na sudu nakon što su tužioci predstavili forenzičke dokaze i snimke.

Autor: redportal.rs

#Engleska

#Starica

#doktor

#silovanje