Muškarac je bio taksista, na njemu se iživljavali i na kraju ga ostavili da umre

Kako prenosi portal Mondo, čovek koji je sinoć preminuo od posledica batinjanja ispred pumpe u Leskovcu je lokalac Miodrag Mićko Bojat, star 51 godinu.

Miodraga Bojata tri osobe su brutalno pretukle nakon čega je on pao na beton i preminuo. On se donedavno bavio taksiranjem i, kako navode upućeni, nije delovalo da se družio sa "pogrešnim ljudima". Živeo je sam, i to poslednjih godina u kući u leskovačkom Ohridskom naselju.

Kako navode komšije:

On je ranije taksirao za neko udruženje, pa je onda samostalno radio, a u poslednje vreme živeo je od penzije svoje majke, koja se preselila kod ćerke u Beograd.

Komšije tvrde da je Bojat pre nekoliko godina imao infarkt. Međutim, niko ne može da poveže Miodraga i tročlanu grupu koja ga je na smrt pretukla posle vsađe u kafiću.

kako objašnjava jedan od komšija:

Živeo je skromno. Niko mu nije dolazio. Ponekada bi stao pred prodavnicu da popriča s ljudima i nasmeje se, ali uglavnom nije bio druželjubiv.

Porodica Bojat se ovde pre nekoliko decenija doselila iz sela Gajtan u opštini Medveđa.

Da podsetimo, tragedija se dogodila sinoć oko 18 sati ispred pumpe u Ulici Kralja Petra Prvog, posle svađe u kafiću. Zbog toga su uhapšeni, a potom im je određen i pritvor, žena B. Z. (49), njen sin L. K. (21) i prijatelj A. Đ. (26). Među osumnjičenima su majka i sin.

Autor: mondo.rs

#Leskovac

#identitet

#nasmrt

#pretučen

#taksista