Ovaj poklon nije očekivao 🎁🎉

Georgina Rodrigez je priredila pravo rođendansko iznenađenje Kristijanu Ronaldu, sa kojim trenutno čeka blizance.

- Srećnih 37 godina ljubavi mog života. Volimo te beskrajno. Najbolji otac i najbolji životni partner kojeg nam je Bog mogao dodeliti. Borac i zaslužan za sve dobre stvari koje nam se dešavaju. Ti si savršenstvo i inspiracija - napisala je Georgina.

View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

IZVOR: IG / georginagio

Ona je video iznenađenja objavila je na svom Instagramu.

Činilo se da je dan kao i svaki drugi u njihovoj kući u Engleskoj, gde su nosili komfornu odeću, a onda je Georgina pozvala Kristijana da otvori vrata kako bi videla njegovu reakciju. Naime, njegova neverovatna kolekcija automobila porasla je za jedan crni Cadillac Escaladeu koji mu je poklonila. Ugledavši parkirano vozilo, fudbaler je zagrlio svoju partnerku, te je seo za volan kako bi video sve detalje i ostvario prvi kontakt.

Alana Martina, Eva i Mateo takođe su bili veoma uzbuđeni zbog poklona. Mališani su pauzirali svoje igre i seli na zadnja sedišta, opremljena individualnim televizorima, u kojima su slušali muziku.

- Život je tobogan. Naporan rad, velika brzina, hitni ciljevi, velika očekivanja… Ali na kraju, sve se svodi na porodicu, ljubav, iskrenost, prijateljstvo, vrednosti koje sve to čine vrednim. Hvala na svim porukama! 37 i dalje! ❤🙏 - rekao je fudbaler.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

IZVOR: IG / cristiano

Autor: redportal.rs

#Georgina Rodrigez

#ROĐENDAN

#kristijano ronaldo