Sve za voljene ljubimce

Porodica se ponovo ujedinila sa svojom mačkom koja je nestala pre 8 meseci nakon što su prepoznali izrazito mjaukanje mačke tokom telefonskog poziva veterinaru 💗.

Rejčel Lorens je telefonom razgovarala sa Vets4Pets u vezi sa drugom mačkom, Torvijem, koja je nedavno imala operaciju, kada je čula mjaukanje u pozadini.

Mama troje dece odmah je prepoznala mjaukanje i pitala za njega, ali joj je rečeno da pripada mački lutalici koja je dovedena pre nedelju dana, piše Good News Network.

Rejčel je prekinula poziv, ali nije mogla da prestane da razmišlja o mjauku i pitala se da li je to ipak mogla biti njena mačka Barnabi, koja je nestala pre 8 meseci 💔.

Pozvala je ponovo da pita da li je mačka lutalica crna sa karakterističnom belom mrljom krzna na zadnjoj nozi, ali nije mogla da veruje kada joj je veterinar rekao da se opis podudara 😳😳😳. Odmah je odjurila kod veterinara sa fotografijama da potvrdi sumnje.

Kada ga je videla, rekla je:

Nisam mogla da verujem šta se dešava. Samo sam plakala kada sam ga videla. Jecala sam... Jednostavno nisam mogla da verujem.

Pozvala je svoju decu video-snimkom i rekla:

Vidite koga imam!

Autor: goodnewsnetwork.org / redportal.rs

#mačka

#povratak kući

#pronašla mačku