U RED intervjuu sa fudbalerom Partizana saznajemo šta misli o treneru Aleksandru Stanojeviću, koja mu je omiljena pesma sa Juga i sa kojim igračem Partizana bi voleo da je igrao u prošlosti ⚽

Mladi fudbaler Marko Milovanović deo je Partizanove porodice od svoje 7. godine, kada se pridružio Partizanovim bebama. Prošao je sve selekcije, potpisao ugovor za 1. tim, dobio šansu na terenu i opravdao sva očekivanja. ⚫⚪

Tresao je protivničku mrežu u najbitnijim momentima i odsustvu Rikarda Gomeša i postignutim golom u evropskom meču protiv Anortozisa doneo Partizanu proleće.

U intervjuu za Redportal.rs Marko nam otkriva koja je njegova omiljena pesma sa Juga, šta misli o šefu stručnog štaba Partizana i koja je njegova poruka za grobare pred nastavak sezone.

Šta za tebe znači izreka Duška Radovića Za druge se navija, Partizan se voli?

Partizan vole samo privilegovani, bezuslovna ljubav od rođenja. Nismo većina, ali volimo bezrezervno, iako znamo da nikad nismo bili omiljeni kod glavnih koji odlučuju, ali se pošteno i pravedno borimo da budemo najbolji.

Opiši osećaj kada si dao gol protiv Anortozisa i na kraju odveo Partizan u evropsko proleće. ⚽

Velika i neopisiva sreća, jedna od najvećih u dosadašnjem životu, u kojoj nisam imao vremena dugo da uživam jer je utakmica bila veoma napeta i neizvesna do samog kraja. Ostavio sam srce na terenu za pozitivan rezultat i prolaz u evropsko proleće. 💪🏻

Šta veoma ceniš kod trenera Aleksandra Stanojevića?

Inteligenciju, autoritet znanja, konkretne zadatke koje nam daje. Energiju koju svakodnevno troši na treninzima a posebno energiju kojom nas gura i prenosi je na nas tokom cele utakmice.

 Omiljena pesma sa Juga?

Himna Partizana koju kada čujem pred početak svake utakmice na našem stadionu uvek mi iznova podigne adrenalin.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Da nisi fudbaler, bio bi...? 😁

Sigurno bih završio fakultet jer sam bio vukovac i škola mi je odlično išla dok se nisam definitivno posvetio fudbalu. U mnogim drugim sportovima sam odmalena bio najbolji (boks, MMA, atletika, gimnastika...), pa je vrlo moguće da bi i u nekom drugom sportu bio vrhunski.

S kojim igračem Partizana bi voleo da si igrao kroz istoriju? 🤔

Peđa Mijatović, Savo Milošević, Saša Ilić, Leonardo, Kleo... i mnogi drugi su igrači koji bi mi saradnjom, delima ii savetima na terenu pomogli da postanem kvalitetniji igrač.

Da li bi više voleo da 1 dan možeš da čuješ tuđe misli ili da možeš da vidiš budućnost?

Kada bih povremeno znao realno mišljenje ljudi, to bi mi pomoglo da kreiram svoju budućnost.
View this post on Instagram

A post shared by Marko Milovanovic (@marezi9)

IZVOR: IG / @marezi9

Koji je tvoj tip devojke?

Inteligentne, dobre, moralne osobe, harizmatične, zgodne i, naravno, lepe devojke su moj tip. 😎

Omiljeni slatkiš i slaniš?

Voćna salata, biftek i sarma...

Poruka za grobare pred početak 2. dela sezone?

Kao nikad do sada nam je potrebna njihova podrška jer ćemo imati udare i prepreke sa mnogih strana i neophodna nam je njihova energija da bismo pobeđivali i na kraju se posle dužeg vremena zajedno radovali prvenstveno tituli.

Autor: Marijana Vasiljević

#REDintervju

#fudbaler

#marko milovanovic

#partizan