Novac je stekla prodajom njenih fotografija i mimova

Kineska influenserka i manekenka Juging Iren Džao, koja živi u Singapuru, zaradila je 5,5 miliona dolara za samo 10 dana prodajom niza NTF-ova sastavljenih od njenih fotografija i mimova.

Džao je lansirala svoju IreneDAO kolekciju početkom januara na Opensea, najvećem prodavcu NTF-a. Kolekcija se sastoji od 1107 artikala sa ukupnim obimom trgovine od 2300 eterijuma, što odgovara iznosu od približno 5,5 miliona dolara. Prema Džaovoj, svih 1107 NFT-a je zatraženo u prvih 30 minuta.

IreneDAO je pokrenuo svoju kolekciju nalepnica u kojima se predstavlja u raznim pozama i frazama iz kripto rečnika, kao što je VAGMI (Svi ćemo uspeti - Svi ćemo uspeti). Trenutno najjeftiniji NFT, pod nazivom Have Fun Staiing Poor, košta 0,94 eterijuma, što iznosi oko 2.200 dolara. Neki od najpoznatijih Jutjubera, poput Logana Pola, kupili su njene NTF-ove.

IZVOR: TW/@CryptoWhale

Ovaj trend "prodaje u nizu" iznenadio je i influenserku.

- Nisam očekivao da će testni uzorak biti hit. Nisam ni znao kada je pokrenut, u tom trenutku sam bio na časovima plivanja. Kada sam se vratila sa bazena, svih 500 NFT-ova je bilo rasprodato! - rekla je.

Džao je diplomirala na Nacionalnom univerzitetu u Singapuru 2017. godine i radila je kao broker pre nego što je 2016. postala influenserka na društvenim mrežama, a 2021. je počela da zarađuje ulaganjem u kriptovalute.

Autor: redportal.rs

#Juging Iren Džao

#Kineska influenserka

#kriptovalute

#zarada