Kada sam došao u Tumane, možda posle neke 2. hemo terapije i kada sam se vratio kući osetio sam jedno veliko olakšanje i veliki boljitak po pitanju zdravlja - rekao je guslar. 💖

Svedoci smo da manastir Tumane obilato pomaže svoju pastvu raznoraznim humanitarnim akcijama. Međutim, bratija manastira uz pomoć svojih svetaca redovnim obaveštavanjem upoznaje javnost sa svojim čudotvornim svetiteljima Zosimom i Jakovom.

O ozdravljenju u manastiru svedočio je sam srpski guslar Saša Laketić iz Pljevalja. On je ispričao kako je doozdravljenja došlo i šta mu se tokom perioda bolesti iz 2018. događalo

- Kada sam došao u Tumane, možda posle neke 2. hemo terapije i kada sam se vratio kući osetio sam jedno veliko olakšanje i veliki boljitak po pitanju zdravlja. Sećam se nisam mogao da idem na desnu nogu i posle nekih 5– 6 dana osetio sam da prolazi bol i da počinjem normalno da hodam, normalno da šetam.

- Posle neke 3. hemo terapije, počeo sam pevati uz gusle, inače sam narodni guslar. Osam meseci nisam mogao pričati na telefon ni razgovarati, a kamoli pevati uz gusle. Međutim tih dana posle mog povratka iz manastira Tumana ja sam propevao. Sada sam se oporavio kao da nisam ni bio bolestan, imam oko 106 – 107 kg, znači vraćam se u neki normalni život koji sam imao i ranije.

- Slava Bogu i Svecima milosnim, Zosimu i Jakovu, što su mi podarili ozdravljenje i izbavili me iz teške krize, iz teške muke koju sam bio dopao i podarili još koju godinu života. Hoću da kažem da ko ne veruje u manastir Tumane, ne mora ni da dođe, jer s verom u Boga i s verom doći u ovu svetu kuću to je nešto neopisivo i nepojmivo koliko pomaže. Verujte mi meni je pomogla. Hvala Gospodu Bogu i svim svecima ja danas pevam bolje nego ikad.

Video: Facebook.com/Dimitrije Plecevic

Autor: Redportal.rs

#ozdravljenje

#radost

#tumane