Majka kaže kako je zadivljena i podrškom na drušvenim mrežama.

Od kada je u petak popodne iz pritvora pušten Aleksandar I. (38) iz Mačvanskog Belotića, koji je optužen za obljubu devojčice (12) iz komšiluka, u ovom selu je zavladala neverica. Nema meštanina koji ne izražava solidarnost sa porodicom devojčice zbog toga što ponovo prolazi kroz pakao, samo 6 meseci od monstruoznog događaja.

Iako pravni laici, sa još uvek svežim sećanjem na 19. jun prošle godine, kada je Aleksandar I. napastvovao devojčicu, nisu mogli da pretpostave da će iz zatvora da izađe pre nego što bude osuđen.

- Zovu telefonom, dolaze kući da pitaju treba li nam nešto. Pognu glavu, neprijatno im je donekle da razgovaraju o tome sa nama kao roditeljima, ne znaju ni sami šta bi nam rekli. Najbliže komšije ne izlaze iz naše kuće, prave nam društvo i trude se da skrenemo misli sa ove bolne teme - kaže majka Stanka.

Majka kaže kako je zadivljena i podrškom na drušvenim mrežama posle brojnih tekstova u medijima proteklog vikenda, a naročito od udruženja koja se bavi zaštitom dece i žena od nasilja.

Autor: Telegraf.rs

#Napasnik

#dete

#pobuna