Po sezoni će zarađivati 7 miliona evra

Srpski fudbaler Dušan Vlahović (21) jedan je od najtraženijih fudbalera u Evropi u ovom trenutku, ali posle novih informacija iz Italije deluje da se mnogi timovi uzalud nadaju. Kako prenosi Gazeta delo Sport, napadač Fiorentine dogovorio se sa Juventusom oko transfera, piše Mondo.

Po informacijama uglednog lista, Dušan Vlahović je dogovorio platu od gotovo 7miliona evra po sezoni u crno-belom dresu, bez obzira da li će Juventus pojačati u januaru ili narednog leta.

Foto: Instagram.com/vlahovicdusan

Upravo taj detalj mogao bi presudno da utiče na eventualne ponude koje bi u Firencu poslali Mančester sitiArsenal, 2 engleska kluba koja su veoma zainteresovana za srpskog fudbalera.

Bez obzira kakve uslove oni mogu da ponude Vlahoviću, čini se da je on već postigao dogovor sa klubom u kojem želi da nastavi karijeru. Dušan Vlahović, koji je ponikao u dresu beogradskih crno-belih, od malih nogu mašta o igranju za Juventus, što bi uskoro moglo da mu se ispuni.

Ostaje još samo da se tim iz Torina dogovori sa Fiorentinom, a to bi moglo da se desi čim pristanu da plate 70 miliona evra. Toliko "Ljubičasti" trenutno traže za Vlahovića, iako su svesni da će narednog leta moći da dobiju daleko manje jer počinje poslednja godina ugovora srpskog napadača.

Autor: mondo.rs

#Transfer

#dusan vlahovic

#fiorentina

#juventus