Organizatori se oglasili i sve izneli na videlo 😃

Kako prenosi portal Mondo, Novak Đoković svetski broj jedan i najbolji teniser svih vremena, bi već naredne godine mogao da se vrati na Australian open uprkos zabrani!

Iako je bilo mnogo priče da će Novak Đoković tužiti Australian open zbog svega što mu se desilo kada je pokušao da odbrani svoj trofej, ipak izgleda da do toga neće doći.

U velikom intervjuu za australijske medije direktor Tenis Australia Kreg Tajli je rekao da nema tužbe od strane najboljeg tenisera sveta:

Ne, neće nas tužiti. Postoji mnogo vesti o različitim stvarima, ali smo i dalje u poziciji da se koncentrišemo na organizaciju turnira u ovom trenutku i nastavićemo da organizujemo sjajan turnir.

Upitan da li će Đoković moći da zaigra i sledeće godine na Australian open, s obzirom da je dobio trogodišnju zabranu ulaska u Australiju, odgovorio je:

Da, moći će da igra. Naravno, mora prvo da prođe kroz ovu godinu, ali na njemu će biti odluka da li će igrati. Na kraju krajeva on je prvi teniser sveta i on zaista voli Australijan open.

Poruka Novaku od strane menadđmenta turnira je jasna, oni ga žele u Melburnu naredne godine. Ali, sa druge strane, želeli su ga i ove, pa se dogodio skandal.

Autor: mondo.rs

#Novak Đoković

#Tenis Australija

#australian open

#australija

#menadžment

#nole

#skandal

#turnir

#vakcine

#zabrana

#zabrana ulaska