Doživela najveću sreću

Manastir Tumane nadaleko je poznat po svojim čudima, te mu ljudi, sa različitim brigama, stalno dolaze 🙏🏻.

Danas vam predstavljamo svedočenje Dragane Anđelković i Dalibora Stošića iz Sombora:

Dragi oče Dimitrije, pomaže Bog, zovem se Dragana, imam 26 godina. Želela bih da ispričam svoju priču. Pokušaću da budem što kraća.
Imam tumor na hipofizi (žlezda koja se nalazi u glavi i upravlja svim hormonima). Rečeno mi je da se ne operiše, već se lekovima rešava. Sa tim tumorom se može živeti, ali pravi problem u začeću 💔. Kao što rekoh, to je žlezda koja upravlja svim hormonima i zbog tog tumora bio mi je poremećen hormon koji mi nije dozvoljavao da zatrudnim. Lekove sam pila 5 godina i nije išlo nabolje. Posle 5 godina utvrdili su da sam otporna na tablete i da ipak moram na operaciju samo zato što želim dete i drugog rešenja nema.
Od prijateljice sam dobila ulje iz kandila. Odjednom mi se dešavalo da se susrećem sa pričom o manastiru Tumane, bilo na televizoru, internetu, bilo da meni bliski ljudi pričaju o njemu. Osećala sam se kao da me manastir Tumane tj. Sveti dozivaju, kao da me je nešto vuklo da dođem, pa smo 29. maja odlučili da dođemo.
Dok je trajala molitva, meni su suze lile 😭, nisam mogla da ih zaustavim. Osećala sam se kao da se čistim, kao da izlazi iz mene sve što ne valja, neverovatna energija. Juna 21. saznala sam da sam trudna 🤗🤗🤗. Neverovatna sreća, verovala sam da će se to desiti. Uskoro opet dolazim u Tumane da se zahvalim čudotvorcima. Izbegla sam veliku operaciju i doživela najveću sreću 💗.

Autor: redportal.rs

#dete

#izlečenje

#manastir

#tumane

#čudo