Šta je sve potrebno da imate da biste osvojili ženu?

Muškarac bi jednostavno trebalo da bude muškarac!

Žene kažu da muškarci ne postaju pravi muškarci samom činjenicom da su fizički sazreli, već je neophodno da se dostigne psihička i emotivna zrelost.

Sledi nekoliko saveta šta sve morate da imate da biste osvojili pažnju žene i zadržali je kraj sebe:

1. Pravi muškarac zna kako da preuzme odgovornost za svoje postupke bez izuzetka. Ženama je naročito bitno da budu otvoreni, iskreni i da preuzmu stvar u svoje ruke svaki put kad je to potrebno.

2. Kontrolisanje emocija je jedan od ključnih faktora. Danas se emocionalna inteligencija ističe u prvi plan. To znači da možete da prepoznate, upravljate i izrazite svoja osećanja i emocije bez problema.

3. Uvek treba da znate šta želite i u kom pravcu se kreće vaš život. Pravi muškarac ima jasno postavljene ciljeve i strategiju kako da ih ostvari. Zna šta želi u životu i ima snažnu energiju, koja je izuzetno privlačna ženama.

4. Ono što žena prvo vidi kod vas je fizički izgled. Žene toliko znaju da detaljišu i bitan im je svaki segment vašeg trenutnog izdanja, od lepo ošišane kose, uredne brade do čistih cipela.

Foto: Pixabay.com

5. Ne bežite od kućnih poslova i odgovornosti, već uzmite stvar u svoje ruke i pomozite.

6. Budite strastven, nežan ljubavnik pun samopouzdanja i šarma.

7. Pravi muškarac uvek ima šta pametno da kaže, naročito u društvu. To žene izrazito vole i tada se osećaju veoma ponosno.

8. Naučite da slušate, jer žene vole da se ispovedaju i na kraju dana sabiraju utiske prepričavajući razne dogodovštine.

9. Potrebno je da uvek budete u formi. Redovno vežbanje i dobra kondicija će vas učiniti sigurnijim.

10. I ono što je najvažnije, budite dobar suprug i otac za primer pružajući sigurnost i bezbedan život svojoj porodici.

Autor: redportal.rs

#muskarci

#osobine

#saveti

#zene