Nije mogla ni da izađe iz kuće zbog anksioznosti

Bela Hadid je rekla da njeno narušeno mentalno zdravlje je uzrok zbog čega nije posetila stilistu "duže vreme".

Za WSJ Magazin, supermodel je rekla da je "u vrlo uvrnutom mentalnom stanju trenutno" zbog čega nije mogla "da izađe iz kuće niti da se obuče, najviše zbog anksioznosti od fotografa koji je čekaju".

- U prethodnoj godini sam morala da naučim da čak i kad ljudi pročaku o mom stilu i da ako im se sviđa ili ne sviđa to nije bitno, to je moj stil. Kada izađem iz kuće ujutru ono o čemu razmišljam je: Da li sam srećna? Da li se osećam dobro i udobno u ovome? - nastavila je Bela.

Viktorija sikret model Hadid je još prošle godine prvi put pričala o svojim problemima sa mentalnim zdravljem i rekla da je "patila od ekstremne derpesije i anksioznosti" većinu svog tinejdžerskog i odraslog života.

- Moja anksioznost me je polako sustizala kako sam ulazila u svoje 20-te godine. Sve je bilo teže i teže da se smirim što me je nateralo da ne želim da izađem iz kuće uopšte tako da sam samo "hibernirala" između poslova - napisala je Hadid.

- Život mi stalno nameće društveni režim zajedno sa 13 č. radnih u jednom danu, svakog dana, znala sam da to nije održivo za mene - rekla je Hadid.

Hadid je za WSJ takođe objasnila zašto je postovala seriju selfija kako plače na društvene mreže.

- Imala sam vrlo depresivne epizode i moja mama ili moj doktor bi me pitao kako sam i umesto odgovora tekstom samo sam im slala fotografije. Tako mi je bilo lakše jer nikada nisam mogla da objasnim šta mi je - rekla je Hadid.

- Bila sam u ogromnim mentalnim i fizičkim bolovima i nisam znala zašto. Tako mi je bilo u prethodne tri godine - dodala je Bela.

Hadid je završila sa tim da zna da sve "treba da izgleda lepo" na Instagramu ali da "na kraju dana svi smo mi napravljeni od istog materijala".

Autor: redportal.rs

#Mentalno zdravlje

#Sveže sa mreže

#bela hadid