Nesavesni vozači kršili sva moguća pravila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremu su ovog vikenda prilikom kontrole saobraćaja otkrili nekoliko vozača koji su kršili pravila vožnje.

Muškarac (45) koji je upravljao automobilom zastava florida sa 3,83 promila alkohola u organizmu zaustavljen je u Irigu. Nakon zadržavanja do 24 č. vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je za prekršaj nasilnička vožnja izrekao novčanu kaznu od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u trajanju od 9 meseci.

U Novim Banovcima je otkriven devčko (19) koji je vozio volvo pod dejstvom kanabisa, a u Belegišu je zatečena devojka (23) da upravlja citroenom, pod uticajem kanabisa i amfetamina. Njima je određeno zadržavanje do 12 č. i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, privedeni su nadležnom prekršajnom sudu.

U Novoj Pazovi zatečen je muškarac (31) koji je upravljao golfom bez izdate vozačke dozvole, u Staroj Pazovi vozač (20) citroena, u Starim Banovcima maloletnik koji je vozio juga a na području Sremske Mitrovice vozač (22) opela.

Autor: Blic

#alkohol

#automobil

#policija