Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu

Pevač Slobodan Vasić koji je optužen da je 2019. godine nasrnuo na svoju tadašnju devojku B. J. sa kojom se zabavljao mesec dana, osuđen je na osam meseci uslovne kazne, prenosi Blic.

Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle godine, još uvek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pevač kriv i osuđen je na osam meseci uslovno.

- Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 2. 7. 2021. godine okrivljeni S. V. oglašen je krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo. Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu u Novom Sadu radi odlučivanja po žalbama - stoji u saopštenju koje je poslato, piše 24sedam.

Podsetimo, u medijima je 2019. godine isplivala informacija da je pevača privela novosadska policija, a po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju devojku, u čiji se stan tada uselio.

Autor: Blic

#NOVI SAD

#Sloba Vasić

#Viši sud

#nasilje u porodici