Smeh do suza 😅

Sju Taunzend, najduhovitija engleska spisateljica, autorka čuvenog serijala o Adrijanu Molu, napisala je briljantan roman koji pod mikroskop stavlja savremen porodični život 🧐. Žena koja godinu dana nije ustala iz kreveta je zabavna i dirljiva knjiga o tome šta se dešava kad neko prestane da udovoljava svima osim sebi 📒.

Istog dana kad su njeni nadareni blizanci otišli od kuće na univerzitet, Eva je legla u krevet i ostala tamo. Sedamnaest godina je želela da celom svetu uzvikne: „Dosta! Ne mogu više!“ i konačno joj se pružila prilika za to.

Njen muž Brajan Biver, astronom koji provodi vreme posmatrajući širenje kosmosa, održava 8-godišnju aferu s koleginicom Titanijom i besposliči u svojoj šupi, nije zadovoljan promenom u kući. Ko će mu sada spremati večeru?

Evina majka ima još manje razumevanja za ovo novo stanje: „Đipila bi iz kreveta da joj gori pod zadnjicom.“ Da li Eva doživljava nervni slom ili samo preterivanjem želi da privuče pažnju? 🤔

Međutim, vesti o Evinom odbijanju da ustane iz kreveta brzo se šire. Vojska obožavalaca piše joj pisma. Uskoro njenu kuću počinju da opsedaju sledbenici 😲.

Iako se neko stalno upliće u njen život, dok leži na krevetu, omeđenom zidovima sobe u kojoj boravi, Eva počinje da shvata šta je sloboda.

Duhovit i zabavan roman Žena koja godinu dana nije ustala iz kreveta možete pronaći od subote, 15. januara, u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari Delfi.rs i na sajtu Laguna.rs.

Autor: redportal.rs

#Laguna

#Sju Taunzend

#knjige

#Žena koja godinu dana nije ustala iz kreveta