Uhapšeni i majka i brat, osumnjičena cela porodica, obdukcija pokazala da je dečak imao delimično smrznute unutrašnje organe

Kako prenosi portal Mondo, žena iz severnog dela grada Čikaga optužena je za ubistvo svog 6 godina starog sina, koji je kako se navodi bio kažnjen tuširanjem ledenom vodom dok se nije onesvestio. Mediji su objavili da je majka prethodno izgubila starateljstvo nad sedmoro svoje dece između 2014. i 2017. godine.

Dženi Peri (majka), suočava se sa više optužbi, uključujući i ubistvo prvog stepena. Teloo njenog sina, Damarija Perija, pronađeno je u Geriju u Indijani, u subotu tri dana nakon što je porodica prijavila njegov nestanak. Dva starija brata i sestre Damarija Perija takođe su optuženi za smrt deteta nakon što su tužioci rekli da je priča koju je njegova porodica ispričala tužiteljima kada je prijavila njegov nestanak - u potpunosti lažna.

Telo šestogodišnjeg dečaka je pronađeno golo i umotano u kese za smeće u uličici u Indijani. Kako se navodi, tri člana porodice su ga na silu terala da se tušira ledenom vodom sve dok nije počeo da povraća i dok nije izgubio svest.

Kako je saopštila kancelarija mrtvozornika okruga Lejk, obdukcija koja je obavljena u ponedeljak pokazala je da je dečak umro od hipotermije i da je imao delimično smrznute unutrašnje organe. Kako su vlasti navele, on je navodno 29. decembra učinio nešto što je uznemirilo porodicu, a za kaznu članovi njegove porodice su ga stavili pod leden tuš.

Damarijeva majka Dđeni optužena je za ubistvo prvog stepena, prikrivanje ubistva i ometanje pravde. Damarijev brat Džeremi je takođe optužen za nanošenje teških telesnih povreda detetu mlađem od 12 godina, prikrivanje ubistva i ometanje pravde.

Sudija je odredio pritvor i kauciju od 3 miliona dolara.

Autor: mondo.rs

#6 godina

#Indijana

#Kazna

#UBISTVO

#brat

#dete

#golo telo

#hapšenje

#hipotermija

#izivljavanje

#majka

#osumnjičena porodica

#polivanje ledenom vodom

#porodica

#smrznuti organi

#telo u kesi

#zlostavljanje

#Čikago

#đubre

#šestogodišnjak