Pop pevačica smatra da zbog para Srbija ne priznaje navodni genocid

Severina Vučković šokirala je javnost izjavom da se u "Srebrenici dogodio genocid, ali da Srbija to ne želi da prizna da ne bi platila odštetu".

Severina je ovoga puta na jednoj BiH televiziji potvrdila ono što je govorila u oktobru prošle godina da su Srbi genocidan narod, samo sad je otišla i korak dalje pa je rekla da Srbi ne žele da priznaju zločin zbog para!

- Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove - istakla je u dahu i sa smeškom na licu hrvatska pevačica, kako bi se dodvorila sarajevskim medijima- rekla je Severina na sarajevskoj televiziji.

Podsetimo, krajem prošle godine poručila je da su Srbi izvršili genocid u Srebrenici i da za to treba da budu osuđeni.

Naime, ona je raskinula saradnju sa TV Una iz Banjaluke i to samo zato što suvlasnik tog medija Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski Večernji list i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

Malo pre te skandalozne izjave, Severina je sramno se obrušila na patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija.

Autor: redportal.rs

#Genocid

#Severina

#Srbija

#plati odštetu

#srebrenica