Koga ne bi?

Iako će (ako ovog puta stvarno ostanu zajedno 😄) poznati holivudski par Ben Aflek i Dženifer Lopez u maju ove godine proslaviti tek 1. godišnjicu svoje druge veze (ako je to pravilno reći? 🤔) dobro obavešteni izvori kažu da se jača polovina ovog para za ovih 7 meseci naglo promenila nabolje.

Naime, list Entertainment Tonight je pričao sa neimenovanim izvorom koji je blizak paru, a koji je rekao da je Aflek prosto procvetao u tom periodu.

- Mogu vam reći da je Ben posle dužeg vremena zadovoljan svojim životom i da ga prijatelji duže vremena nisu videli ovako srećnog. Džen mu definitivno pomaže da iz njega izbije njegova najbolja verzija - rekao je izvor.

Isti izvor navodi da su poslovni uspesi (a zaređao ih je nekoliko odjednom) koje je glumac izveo u poslednje vreme u najvećem delu zasluga Dženifer, koja ga podržava sve vreme.

- Lopezova mu sve vreme govori kako je pametan i talentovan, u šta mislim da je on sam prestao da veruje u jednom trenutku. Sada se opet bacio na vežbanje i zdraviji život. On je uvek bio pametan i dobar, duhovit, ali promena koja se kod njega vidi u zadnje vreme je više nego očigledna - naglađava isti izvor.

Kako kaže, Afleku nije bilo lako da dođe do ove tačke, jer je i ovog puta bilo uspona i padova u komunikaciji sa latino divom, ali da je ovoga puta uspeo sve to da prevaziđe, kao i da glumac sad želi da se brine o njoj, iako to njoj nije potrebno.

Aflek je inače prošlog meseca bio upitan od strane novinara lista Wall Street Journal šta misli o davanju druge šanse, pa se otvorio i kad je njegov slučaj u pitanju.

- Smatram sebe osobom koja ima dosta sreće u životu, budući da sam se više puta okoristio drugom šansom koju sam dobijao od raznih ljudi, a svestan sam da mnogi ne dobiju ni prvu šansu. Život je svima težak, svi mi padamo i učimo iz tih padova, a jedino što može da se desi između tih padova je davanje druge šanse, koju onda morate da iskoristite. Nisam uvek pobeđivao, ali ispostavilo se da onda kada jesam, da su to bili trenuci u životu koji su me najjasnije definisali - rekao je tad očigledno inspirisani Aflek.

Šta da kažemo nego da se nadamo da će svako naći svoju Dženifer. Jeste da znamo da neće, ali možemo da se nadamo da možda i hoće. 😊

Autor: redportal.rs

#7 meseci veze

#Ben Aflek

#Dženifer Lopez