Novakov najveći fan iz Argentine podelila je svoje utiske za Redportal.rs 🤩

Prvi reket planete Novak Đoković glavna je tema u svetu već gotovo 7 dana, počev od najvećeg sportskog skandala kada mu je po dolasku u Australiju ukinuta viza, započet proces deportacije, a zatim nakon uložene žalbe zatvoren u imigracioni pritvor gotovo 5 dana.

Sada kada je srpski teniser na slobodi i vredno se priprema za predstojeći Australijan open, podrška mu i dalje stiže sa svih strana sveta kao vetar u leđa koji će ga voditi sve do finala 1. Grend slem turnira na kome će se Novak boriti za svoj jubilarni 10. trofej i rekordnu 21. Grend slem titulu.

Upravo velikim delom taj vetar u leđa dolazi iz Argentine od mlade Silvine koja vodi jednu od najvećih Novakovih fan stranica na Instagramu - Novakfanclub.

Silvina je za Redportal.rs govorila o utiscima nakon velike pobede na sudu svog omiljenog tenisera kao i predstojećim očekivanjima na Australijan openu.

- Pozdrav svim čitaocima Redportal.rs, ja sam Sivlina iz Argentine i predstavnik sam stranice Novak fan club. Veoma sam srećna što je Novak konačno na slobodi i što je dokazano da nije uradio ništa pogrešno. Nadam se da će, nakon svega, pobediti na Australijan openu jer sam sigurna da će naročito sada biti veoma motivisan. Mnogo sam srećna što ga vidim na terenu kao i svi fanovi širom sveta. Hvala svima koji ga podržavaju. Pozdrav iz Argentine - završila je Silvina.

Video: redportal.rs

Danas je potvrđeno da je Novak 1. nosilac žreba na Australijan openu koji startuje u ponedeljak 17. januara. 💪

Autor: redportal.rs

#Argentina

#novak djokovic

#novakfanclub

#silvina