Srbin ubacio u petu brzinu

Novak je konačno tamo gde je trebalo da bude već pre 5 dana, na terenu Rod Lejver arene na koji se uputio odmah nakon pobede na sudu i oslobađajuće presude.

Ovog jutra odradio je Nole još 1 trening na glavnom terenu u Melburnu, a vrata su bila zaključana, kamere ugašene i nikome nije bilo dozvoljeno prisustvo na treningu.

Ipak na društvenim mrežama je isplivao snimak sa Novakovog treninga koji je uhvaćen iz vazduha, a na snimku se može videti kako prvi reket sveta ubrzano diže formu za ponedeljak 17. januara kada startuje Australijan open.

IZVOR: TW / @cstanaway

Novak je bio bez treninga gotovo 5 dana, ali s obzirom da je odlučio da uprkos brojnim neprijatnostima i maltretiranju od strane Australijske vlasti bude učesnik turnira na kome je osvojio rekordnih 9 trofeja, sigurno je da ga vodi velika motivacija i što se kaže - srpski inat za svu nepravdu koja mu je učinjena.

Španac Rafael Nadal je juče rekao da sportski gledano, više bi voleo da Novak ne igra na Australijan openu, što dovoljno govori da se učestvovanjem Srbina na ovom turniru šanse drugih tenisera za bilo kakvim trijumfom se svode na minimum.

A Novakov otac Srđan je juče, nakon velike pobede, izjavio:

- Pa oni ne znaju šta su sada napravili, on će sad osvojiti još 10 Grend slemova!

Jedva čekamo početak turnira!

Autor: redportal.rs

#melburn

#novak djokovic

#rod levjer arena

#trening