Nedavno joj je preminuo svekar

Folk zvezda Dragana Mirković ove godine nije slavila praznike u domu s obzirom na to da je njen suprug žalosti. Naime, Toniju Bijeliću nedavno je preminuo otac, a pevačica je izjavila da ga nikada nije videla u tako lošem stanju.

Pevačica je uplašena za zdravlje svog supruga, koji je pre 4 godine imao tešku operaciju mozfa. Zbog zdravstvenog stanja, Toni je odlučio da ostane sa decom u Austriji, dok je Dragana već mesec dana sama u Srbiji.

- Nakon što je tradicionalno snimila novogodišnji program za DM televiziju, izbacila je dugo najavljivani duet sa Acom Lukasem. Gaga je porodičan tip, nije navikla dugo da bude razdvojena od Tonija i dece i čim nije sa njima jako brine. Jedva čeka da im se pridruži u njihovom dvorcu u Austriji. Po ceo dan je na vezi sa mužem, stalno zove da vidi da li je dobro. Pre 6 meseci umro joj je svekar, a njen muž je jako loše to podneo. Dragana mu je najveća podrška i trudi se zajedno sa decom da ga podigne, ali sada nije uz njega. Toliko je pod stresom da ove godine po prvi put nije stigla ni dvorac da okiti, a raduje se praznicima kao malo dete. Ona je u strahu kako će se stres odraziti na Tonijevo zdravlje, pre četiri godine uklonili su mu aneurizmu na mozgu, to je jako teška i kritična operacija, nakon koje ne sme da se izlaže stresu. Gaga je više puta isticala da joj je to najgori period u životu - ispričao je izvor blizak pevačici.

Autor: Redportal.rs

#Dragana Mirković

#Toni Bijelić

#praznici