19 godina mature 😂

Prošlo je 19 godina od kad se Hari Poter i kamen mudrosti pojavio u bioskopima. Tim povodom je Tom Felton, koji tumači omiljenog zlikovca te franšize Draka Melfoja, napravio virtuelnu kućnu žurku. On je malo odgovarao na pitanjca, malo svirao na gitari, a onda je pustio svoje prijatelje iz Hogvortsa da podele šta za njih znači ovo "19 godina kasnije". 🤩

To je tako dug period, a uopšte se ne osećam kao da je prošlo toliko. I dalje se sećam prve scene koju smo snimili. Bila je to poslednja epizoda prvog dela. Nas troje smo stajali na stanici, tu je bio i Hogwarts Express, mahali smo svima, a Hagrid je bio u onom ogromnom kostimu. Sećam se da sam, pošto sam ogroman fan knjige, imao utisak kao da stvarno ulazim u neki drugi svet i bilo je fenomenalno. Neverovatno. Veoma sam ponosan što sam deo nečega što znači toliko mnogo i tako velikom broju ljudi - rekao je Rupert Grint koji igra ulogu Rona Vizlija, Harijevog najboljeg prijatelja.

Posle Ruperta, svoje utiske i osećanja podelio je i njegov najbolji prijatelj:

Moja prva pomisao je da je ovo više najava nostalgije koju ćemo iskazivati naredne godine kada bude bilo 20 godina od prvog filma. Imam utisak da ćemo se tada na sve moguće načine prisećati filma. Neverovatno mi je, kao što je i svima koji sada imaju 30 godina. Neverovatno mi je da je toliko vremena prošlo, a kao da je juče bilo. - izjavio je Danijel Redklif koji glumi Harija Potera.

Pogledajte ceo snimak i saznajte ko se još priključio ovom virutelnom okupljanju 🤩:

IZVOR: YT / Morgan Danielson

Autor: redportal.rs