To je istina sa kojiom bi trebalo da se suočite

Pojedini horoskopski znaci ipak viơe preferiraju svoju slobodu, nego vezu. Razlozi za to su mnogobrojni, a koja su "opravdanja" ovih horoskopskih znakova - pročitajte i sami:

BLIZANCI

Blizanci su previĆĄe nestalni za vezu. Svako ko poznaje ličnost Blizanaca znaće da ovom horoskopskom znaku ne ide uvek dobro u dugim vezama. To ne znači da ne ĆŸude za intimnoơću, ali jednostavno smatraju da je leĆŸernim i nekomplikovanim vezama lakĆĄe upravljati. Ovaj znak brzo prelazi s toplog na hladno, čega su i sami svesni, pa vole da započnu vezu samo ako su uvereni da će uspeti.

STRELAC

Strelac ĆŸeli da zadrĆŸi svoju slobodu. On se ne boji da se obaveĆŸe, ali će to učiniti samo ako veruje da bi to mogao da bude onaj ili ona prava. Ćœivot za ovaj opuĆĄteni horoskopski znak prilično je bezbriĆŸan kada su slobodni, pa se boje novih partnera koji pokazuju previĆĄe interesa ili se ponaĆĄaju previĆĄe nametljivo. Potajno ĆŸele veze, iako to moĆŸda ne verbalizuju, ali samo ako partner deli iste interese i hobije kao i oni.

VODOLIJA

Vodolija je vrlo zahtevna u vezi. Nedvosmisleno najnezavisniji znak Zodijaka, Vodolija vrlo rado radi po svome. Iako su jedni od najsaosećajnijih i najbriĆŸnijih ljudi, jednako su im potrebna razdoblja mira u kojima mogu da neguju svoje ideje i misli. Treba im neko ko ih potpuno razume i deli njihovu viziju sveta, ĆĄto je teĆŸe reći nego učiniti.

RIBE

Ribe su previĆĄe nesigurne da bi se zaljubile. Ličnost Riba razlikuje se od ostalih znakova na ovom spisku, jer ljudi ovog znaka zahtevaju brigu i paĆŸnju kako bi se osećali cenjeno. Oni su viĆĄe nego srećni ĆĄto mogu da pokaĆŸu naklonost i predanost, ali se prilično lako slome. Od razmiĆĄljanja da ne zasluĆŸuju tako dobrog partnera do pretvaranja malog komentara u ogromnu kritiku u svom umu, Ribe često traĆŸe sopstveni izlaz iz veze.

DEVICA

Devica je previĆĄe izbirljiva u ljubavi. Devica se bori jer je zapravo previĆĄe kritična prema drugima, a ne prema sebi. One imaju na umu savrĆĄenu sliku veze kada upoznaju partnera, a suviĆĄno je reći da ĆŸivot u paru nikada nije bez izazova, ni idealan. Međutim, ako nije savrĆĄeno, nije dovoljno dobro za Devicu. Umesto toga, radije bi čekali 'savrĆĄenog partnera', bez obzira koliko to dugo traje, piĆĄe MSN

Autor: redportal.rs / Krstarica

#Horoskop

#veza

#znaci