Isplivao ključan dokaz zbog kojeg srpski teniser NIJE SMEO DA SE VAKCINIŠE

Polako se sklapaju kockice u slučaju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji već 4. dan boravi u Imigracionom hotelu u Melburnu.

Prema najnovijim saznanjima BBC-a advokati su predali sudu ključni dokaz da je najbolji teniser sveta bio zaražen koronavirusom pre samo 20 dana!

Naime, na osnovu toga je Đoković dobio medicinsko izuzeće i poziv iz Australije kao i potvrdu da će bez ikakvih problema ući u zemlju. Upravo time se tvrdi da srpski teniser nije prekršio nikakva pravila.

Sada je i utvrđeno kada je Đoković bio pozitivan na koronavirus.

On je bio počasni gost na utakmici Crvene zvezde i Barselone koja je održana u hali Aleksandar Nikolić u Beogradu 14. decembra i samo 2 dana nakon utakmice isplivala je vest da je košarkaš Barselone Najdžel Hejs-Dejvis pozitivan na koronavirus.

Đoković ima potvrdu pozitivnog nalaza 16. decembra i zbog toga nije mogao da se vakciniše pred odlazak na 1. Grend slem u sezoni Australijan open.

IZVOR: TW / @FCBbasket

U ponedeljak će sud u Viktoriji doneti konačnu odluku da li će najboljem teniseru sveta omogućiti boravak i učešće na turniru Australijan open ili će Novak biti deportovan 1. letom za Srbiju.

Autor: redportal.rs

#australija

#koronavirus

#novak djokovic